Gamle FDF’ere i Århus

GAMLE FDF’ere ÅRHUS blev i 1997 stiftet med det formål – på et kristent grundlag –  at styrke og bevare kammeratskabet mellem tidligere og nuværende medlemmer af FDF/FPF. Endvidere optages medlemmer med anden nær tilknytning til FDF/FPF.

Foreningen er en fortsættelse af ”GAMLE  DRENGE”, der har eksisteret siden 1930 og som kun var for mænd. Med den udvikling FDF har stået for i de sidste mange år har kvindelige ledere været med til at præge denne. Det var derfor naturligt, at gamle FDF’ere  også kom til at omfatte ”gamle piger”.

Foreningen afholder hvert år 2 arrangementer på Bogensholm: Sommerlejr 2. weekend i juni og julemik 2. søndag i Advent.

Sommerlejr 2. weekend i juni

De fleste FDF’ere, der er opvokset i Århus har en kærlighed til Bogensholm, hvor de har oplevet sommerlejre, de aldrig glemmer. Derfor er sommerlejren en nostalgisk genoplevelse af barndommens sommerlejre. Der bydes på bakketur, flagparader, lejrbål og natcafé lørdag, og lejrgudstjeneste eller kirkegang samt friluftsaktiviteter om søndagen.

Billeder fra 2005

Billeder fra 2012

Billeder fra 2014

Julemik 2. søndag i Advent

Julemik bygger på et godt, socialt samvær. Dagen starter med deltagelse i gudstjenesten i en kirke på Mols. Derefter er der noget godt at spise i spisesalen på Bogensholm. Efter spisningen er der mulighed for at trække lidt frisk luft, hvorefter der er socialt samvær med sang og bankospil med mange flotte gevinster. Dagen slutter kl. 16.

Billeder fra 2004

Billeder fra 2011

Billeder fra 2013

Hvis du er tidligere FDF/FPF’er og du kunne tænke dig at få indbydelser til disse arrangementer kan du e-maile eller ringe til Harry Buhl, harrybuhl@mail.dk,  tlf. 86 93 15 51/21 49 10 99. Du bedes oplyse dit navn, adresse, kreds, telefonnummer og evt. mobilnummer.

Alle gamle FDF’ere – der allerede er på listen – opfordres til at sende e-mailadresse til ovennævnte.

Med venlig hilsen

Bestyrelsen