De nære omgivelser med kort over lejrgrunden

De nære omgivelser med kort over lejrgrunden

Bogensholmlejren ligger smukt placeret på en 11 tønder land (ca. 60.000 m2) stor naturgrund direkte ned til Ebeltoft Vig. Grunden består af en blanding af lyng- og græsarealer samt plantage.

I midten af den 4-længede lejrbygning er der en lukket gård med sandkasse, sansegynge, kolbøttestænger samt faste og løse trækulsgrill.

Der er endvidere to bålpladser. På den ene gør 3 shelters og en træpavillon det muligt at lave en ‘lejr i lejren’ eller holde udendørs lejrbål i ly og læ.

Alt i alt en lejrgrund med mulighed for utroligt mange aktiviteter – leg, idræt, bål, løb, hulebygning, fiskeri, sejlads, teltslagning, raftebygning mmm.

Kort over lejrgrunden

Normalt forefindes der rafter, som frit kan benyttes til lejr-arbejder – ikke til brænde. Det vil være klogt i forvejen at kontakte tilsynet, og lejrhold, der skal bruge ekstra rafter, kan for egen regning bestille disse.

Brænde til lejrbåls-forbrug stiller lejren normalt til rådighed. Har man derudover brug for brænde, bedes man kontakte tilsynet.

En naturlig del af Bogensholmlejren er den 14 meter høje flagstang på flagbastionen på lejrens østside. Lejren har et udvalg af flag i forskellige størrelser, så det (næsten) uanset vejret er muligt at hejse Dannebrog. Desuden er der i nærheden af flagbastionen en klokkestabel.